På salgsbutikken.dk anvender vi cookies for at optimere websitet og dets funktionalitet. Vores cookies er harmløse og krummer ikke.

Har du spørgsmål om cookies på salgsbutikken.dk kan du henvende dig til kontakt@salgsbutikken.dk eller ringe til os på 38 60 3000.

  • Hurtigste levering
  • Altid blandt de billigste!
  • Fremragende!
  • +180.000 kunder
  • Mobilekspert siden 2003
  • Godkendt af e-mærket
StartsideKAMPAGNERSpørgsmål & svarRMAKundeserviceOm SalgsbutikkenGå til kassen

FABRIKSNYE TELEFONER UDEN ABONNEMENT - MOBILEPHONES WITHOUT CONTRACT

NYESTE MODELLER BESTSELLERE VI ANBEFALER

Persondatapolitik
Den dataansvarlige er www.salgsbutikken.dk

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

- navn
- adresse
- telefonnummer
- email-adresse

Personoplysningerne registreres hos Salgsbutikken A/S og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle medarbejdere hos Salgsbutikken A/S har adgang til de registrerede oplysninger:

Personoplysninger transmitteres og opbevares ukrypteret.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Salgsbutikken A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Salgsbutikken A/S via e-mail: kontakt@salgsbutikken.dk

Cookies
For at optimere websitet og dets funktionaliteter anvender vi cookies på salgsbutikken.dk. Cookies bruges til:

- at skabe øget brugervenlighed
- at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies

Logstatistik
Logstatistik bruges på www.salgsbutikken.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.salgsbutikken.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Logstatestikken bruges til at skabe øget brugervenlighed.

Børsen Gazelle Red Barnet Unicef Salgsbutikken på Trustpilot Gratis ved køb af Android mobiltelefon eller Apple Mac

Populære mærker på Salgsbutikken.dk

Apple iPhone og Apple Tablets uden abonnement LG mobiltelefoner og smartphones uden abonnement OnePlus mobiltelefoner og smartphones uden abonnement Nokia mobiltelefoner og smartphones uden abonnement Motorola mobiltelefoner og smartphones uden abonnement
Sony mobiltelefoner og smartphones uden abonnement Huawei mobiltelefoner, smartphones og tablets uden abonnement Samsung mobiltelefoner, smartphones og tablets uden abonnement Caterpillar mobiltelefoner og smartphones uden abonnement Doro mobiltelefoner og smartphones uden abonnement
mobiltelefoner og smartphones uden abonnement Cubot mobiltelefoner og smartphones uden abonnement Xiaomi mobiltelefoner og smartphones uden abonnement Blackberry mobiltelefoner og smartphones uden abonnement Google mobiltelefoner, smartphones og tablets uden abonnement

Gratis fragt til pakkeshop Købsgaranti op til 50.000 kr. - PriceRunner

  • Hurtigste levering
  • Altid blandt de billigste!
  • Fremragende!
  • +180.000 kunder
  • Mobilekspert siden 2003
  • Godkendt af e-mærket
StartsideKAMPAGNERSpørgsmål & svarRMAKundeserviceOm SalgsbutikkenGå til kassen
X


0 varer i kurven  
Samlet indkøb 0,00 DKK

Gå til kassen

Ret i kurven

DIT INDHOLD